2 червня 2010

18 червня, Бочка Пивна: "Commandante Schopenhauer"

18 червня о 20:00 україно-сербський лаунж проект Shopping Hour зіграє сольний концерт у Пивній Бочці "Авеню" (вул. Воровського, 24)

Після піврічної паузи музиканти заграють-заспівають киянам програму "Sunce Вітер", у якій добре вже знані пісні поєднаються з кількома прем'єрами.

"Наші концерти все більше й більше нагадують мені такі собі музичні подорожі", - розмірковує впровадник проекту Таня Ша. – "До пісень українською,  сербською, російською, хорватською, македонською та французькою додалися ще й чудова іспаномовна пісня Hasta Siempre Commandante та композиція з яскравими арабськими награваннями "Maur-i-Tania". Ми сподіваємось, що ті, кому до відпустки ще далеко, зможуть відволіктися разом з нами від повсякденних турбот. Ну а ті, хто щойно повернувся, зможуть поринути у спогади..."

До речі, у такому складі (з Оленою Львовою, яка повернулася з декретної відпустки) колектив виступить перед киянами вперше і востаннє у цьому сезоні. Один з вокалістів, Мірко Прегун, традиційно їде на літні канікули додому у Сербію - і повернеться лише у вересні.

Адреса клубу: вулиця Воровського, 24.

Початок – о 20.00.

Вхід – 40 грн.